Dorastový tábor 2024 CZ ECAV Púchov

Dorastový tábor 2024 ECAV Púchov

Dorastový tábor sa konal od 5. do 10. augusta 2024 v Liptovskom Trnovci. Bol plný dobrodružstva, zábavy a duchovného pokrmu pri spoznávaní Pána Ježiša cez biblické témy a ranné zamyslenia. Počas týchto dní sme zažili množstvo nezabudnuteľných okamihov. Jeden z nich bol výlet loďou po Liptovskej Mare, kde sme si užili slnko a kúpanie na pláži.

Spoznávali sme aj infraštruktúru a intravilán obce Liptovský Trnovec. Kde sme pri hre Rallye, museli hľadať odpovede na otázky z histórie obce.

Navštívili sme aj Demänovskú jaskyňu slobody, ktorá nás očarila svojou krásou a tajomnou atmosférou.

Okrem toho sme mali olympiádu plnú športových súťaží a hier, ktoré sme organizovali v areáli tábora. Najlepší súťažiaci boli ocenení za svoje výsledky, vo svojich kategóriách. Samozrejme sa ostatným tiež ušlo, nik neostal neocenený za svoj športový výkon.

Podarila sa nám aj turistika Prosieckou dolinou. Z Prosieku, k červeným pieskom, až k vodopádu a späť. Popri všetkých aktivitách sme sa snažili viesť deti bližšie k Pánovi Ježišovi. Venovali sme sa duchovnému programu a diskusiám, ktoré pomáhali deťom rásť vo viere a vzťahu s Bohom.

Načítať viac...

Tábor bol plný smiechu, radosti a spoločných priateľstiev. Tento tábor bol aj o nových priateľstvách, lebo prišli aj úplne nové deti.

O naše brušká sa starali naše dve ochotné sestry z Púchovského zboru. Počasie nám nadmieru prialo. Zranenia sa nám vyhýbali, až na jednu „nezbednú zatúlanú osu.“ 😀 Takže spokojnosť bola určite na všetkých stranách.

Na záver tábora si deti užili aj nočnú hru, niektoré po prvýkrát v živote. Bol to pre nich nezabudnuteľný zážitok.

Ďakujeme Pánu Bohu za skvelý strávený čas na Liptove, v službe s dorastom.

Dušan Mareček